Over ons

Tweewielers Weert

Al sinds 1955 is aan de Kerkstraat 106 in Weert de fietsenzaak met werkplaats gevestigd. Theu Bongers en later Bèr en Ria Bongers hadden er decennia lang een gerenommeerde rijwielhandel. In mei 2004 heeft Richard de zaak overgenomen en uitgebouwd tot de speciaalzaak voor E-Bikes van diverse Topmerken.

Fietsen verkopen en repareren zit Richard in het bloed. Zijn oom Thieu Korsten, beter bekend als “Paakske” had jarenlang een fietsenwinkel aan de Boshoverweg in Weert. Daar heeft Richard het vak helemaal in de vingers gekregen. Richard van Alphen Tweewielers Weert onderscheidt zich met exclusieve merken als Hercules Huyser Moustache Vandijck Bergamont en BESV.

Alleen de beste merken

Ons assortiment, ons vakmanschap en de aandacht voor de klant, onderscheidt ons van andere rijwielspecialisten. Wij hebben ons vanaf 2008 gespecialiseerd in e-Bikes, uitsluitend kwaliteitsfietsen.

Daarbij hebben wij een uitstekend aanbod in E-Bikes.

Voor ons is het belangrijk dat elke klant naar buiten gaat met een goed gevoel en een fiets die bij hem/haar past. Dan pas zijn wij ook tevreden.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.